Termék: 0 db


ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

Adatkezelés

KIK VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET ADATAI FELDOLGOZÁSÁÉRT?

Az adatfeldolgozásért felelős szervezet a Fashion’s Secret Limited Company (adóazonosító szám: GB177520203). A Fashion’s Secret Limited Company kapcsolattartási adatai a következők:

 • Levelezési cím: Hova House, 1 Hova Villas, Brighton & Hove, BN33DH, Egyesült Királyság
 • Telefonszám: 06 30 690 3684
 • E-mail: info@p4f.hu

Az érdekelt felet tájékoztatják, hogy a Fashion’s Secret Limited Company adatvédelmi tisztviselőt nevezett ki, akinek bármilyen, a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos kérdést fel lehet tenni. Az érdekelt fél az adatvédelmi tisztviselővel az alábbi elérhetőségeken léphet kapcsolatba: info@p4f.hu, levelezési cím: Hova House, 1 Hova Villas, Brighton & Hove, BN33DH, Egyesült Királyság

MILYEN TÍPUSÚ SZEMÉLYES ADATOKAT GYŰJTÜNK?

A Fashion’s Secret Limited Company a következő személyes adatokat gyűjtheti a p4f.hu/passion4fashion.hu, miss-style.hu, roses.hu weboldalai és/vagy a p4f.hu/passion4fashion.hu, miss-style.hu, roses.hu mobilalkalmazás („WEB/APP”) felhasználóitól a megfelelő űrlapokon keresztül: név, e-mail cím, levelezési cím, telefonszám, születési idő, nem és bankszámlaszám (ezt visszatérítés esetén adja meg az ügyfél), amikor a felhasználó a WEB-re/APP-ba látogat, regisztrál, online rendel, kapcsolatba lép a Fashion’s Secret Limited Company -val vagy Fashion’s Secret Limited Company -promóciókban és -felmérésekben vesz részt. Ezenkívül a Fashion’s Secret Limited Company gyűjti az Ön WEB-es/APP-os navigációjára és a honlap termékeivel való kapcsolattartására vonatkozó, összes információt. A Fashion’s Secret Limited Company által gyűjtött valamennyi személyes adat az érdekelt féltől származik, kivéve azokat a kapcsolattartási információkat, amelyeket esetlegesen barátok vagy hozzátartozók nyújtanak nekünk:

 • Ajándékutalvány vagy más ajándék küldéséhez.
 • A WEB-en/APP-ban tárolt kedvencek megosztására.

MILYEN CÉLBÓL KEZELJÜK SZEMÉLYES ADATAIT?

Az érdekelt fél személyes adatainak kezelése a következő célból történik, értelemszerűen: - Regisztráció kezelése és fejlesztése a WEB-en/APP-ban. A regisztráció magába foglalja a felhasználói navigációs profilok létrehozását a WEB-en/APP-ban. Ez a profil az ügyfél személyes adatait és olyan navigációs információit tartalmazza, mint például a látott vagy a kosárba tett termékek, a látogatott WEB/APP-szekciók, a földrajzi elhelyezkedés preferenciái és/vagy személyes érdeklődése értékeléséhez azzal a céllal, hogy az Ön profiljához illeszkedő WEB/APP-tartalmat, promóciókat, szolgáltatásokat és termékeket ajánljuk fel Önnek.

 • Az online vásárlás kezelése és fejlesztése. Az ügyfél személyes adatait rendelése feldolgozásához és kézbesítéséhez használjuk, valamint arra, hogy e-mailben és/vagy SMS-ben tájékoztassuk rendelésének állapotáról.
 • Az érdekelt fél, mint ügyfél profiljához, érdeklődéséhez és igényeihez igazított exkluzív promóciók, friss hírek és személyre szabott információk kezelésére és e-mailben, SMS-ben vagy postai úton történő küldésére. Ezen információk elküldése a felhasználók profilalkotásával jár, amely magába foglalja személyes adataik, adott esetben korábbi vásárlásaik, illetve a WEB-en/APP-ban történő böngészéssel kapcsolatos információkat jelenti a személyes preferenciákhoz kapcsolódó egyes szempontok értékeléséhez. Ennek célja az Ön profiljának megfelelő kereskedelmi értesítések megküldése.
 • Az értesítésekben a tartalmat, termékeket vagy szolgáltatásokat az ügyfelek érdekeinek megfelelően személyre szabják.
 • Az értesítésekben a tartalmat, termékeket vagy szolgáltatásokat az ügyfelek érdekeinek megfelelően személyre szabják.
 • Reagálni az ARCO+ jogok gyakorlására, valamint a kérdésekre és reklamációkra.
 • Az értesítésekkel kapcsolatos szolgáltatás kezelése, ha egy adott elérhető a WEB-en/APP-ban.
 • Az értékesítést hitelesítő dokumentumok kezelése és kiadása: digitális blokk, értékesítési számla.

MENNYI IDEIG ŐRIZZÜK MEG ADATAIT?

A Fashion’s Secret Limited Company csak annyi ideig őrzi meg a személyes adatokat, ami ésszerűen szükséges, figyelembe véve a felmerülő kérdések megválaszolását vagy problémák megoldását, a fejlesztések végrehajtását, a szolgáltatások aktiválását és az alkalmazandó jogszabályokban előírt követelményeknek való megfelelést. Ez azt jelenti, hogy a személyes adatokat ésszerű ideig megőrizhetjük még az után is, hogy az érdekelt fél leállítja a Fashion’s Secret Limited Company szolgáltatásainak használatát, vagy abbahagyja a WEB/ APP használatát. Ezt követően az összes Fashion’s Secret Limited Company-rendszer blokkolja a személyes adatokat.

MI JOGOSÍT FEL MINKET AZ ADATOK KEZELÉSÉRE?

A p4f.hu jogalapja a személyes adatok feldolgozásához a következő:

Szerződés teljesítése

Az érdekelt fél összegyűjtött személyes adatai kezelésének jogalapja az adásvételi szerződés teljesítése. Ennek megfelelően az érdekelt fél köteles megadni az annak végrehajtásához szükséges adatokat. Amennyiben nem adja meg nekünk ezeket az adatokat, az eladás nem válik lehetségessé.

Jogi kötelezettségek

Az értékesítési számla kezelése és kibocsátása a Fashion’s Secret Limited Company jogi kötelezettsége ügyfelei felé.

Hozzájárulás

Az alábbi célok tekintetében az érdekelt fél személyes adatainak kezelésére vonatkozó jogalap az adott fél hozzájárulása, amennyiben megadja azt:

 • Regisztráció kezelése a WEB-en/APP-ban.
 • Az exkluzív promóciók, a legfrissebb hírek és a személyre szabott információk küldésére vonatkozó információk kezelése az érdekelt fél profiljához igazítva.
 • Az ARCO+ jogok gyakorlására, az érdekelt felek kérdéseire és reklamációira történő reagálás.
 • Az egyes árucikkek elérhetőségére vonatkozó értesítő szolgáltatás kezelése a WEB-en/APP-ban.
 • Az alábbi, értékesítést hitelesítő dokumentumok kezelése és kiadása: digitális blokk, értékesítési számla.

Az ilyen hozzájárulásnak az érdekelt fél által való visszavonása nem lesz hatással a közötte és a Fashion’s Secret Limited Company között létrejött értékesítési szerződés teljesítésére.

Jogos érdek

Az alábbi célok tekintetében az érdekelt fél személyes adatainak kezelésére vonatkozó jogalap a Fashion’s Secret Limited Company jogos érdeke:

 • Profilok létrehozása a WEB-en/APP-ban regisztrált felhasználónak az ott történő navigáció által, valamint minden olyan felhasználó navigálása által, akik bármely más célból megadták nekünk adataikat.
 • Profilok kidolgozása az exkluzív promóciók, a legfrissebb hírek és az érdekelt fél profiljához igazított információk küldéséhez.
 • A Fashion’s Secret Limited Company vásárlói által megvásárolt termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatos elégedettségi felmérések közzététele véleményük kérése és a szolgáltatások fejlesztése céljából.

Jogos érdekünk, hogy biztosítani tudjuk a WEB-ünk/APP-unk biztonságát, valamint segíthessük a Fashion’s Secret Limited Company -t abban, hogy megismerhesse a felhasználói igényeit, elvárásait és elégedettségi szintjét, és ezáltal javíthassuk szolgáltatásainkat. Mindezeket az intézkedéseket a vevői elégedettség szintjének javítása és az egyedi navigációs és vásárlási élmény biztosítása érdekében végezzük.

MELY CÍMZETTEKHEZ JUTTATHATJUK EL AZ ADATOKAT?

Az érdekelt fél személyes adatai az alábbi címzetteknek adhatók át/feléjük továbbíthatók:

 • A Fashion’s Secret Limited Company Csoport cégei.
 • Közigazgatási szervek és szervezetek, amennyiben az adóügyi, munkaügyi, szociális biztonsági vagy egyéb vonatkozó jogszabályok előírják.
 • Adatfeldolgozásért felelős vállalatok, mint például a Fashion’s Secret Limited Company -nak szolgáltatásokat nyújtó beszállító cégek (futárszolgálatok, fuvarozó cégek, ügynökségek, profilkészítő cégek stb.).

Előfordulhat, hogy a korábbi adatszolgáltatások/értesítések címén is sor kerülhet nemzetközi adatátvitelre, amelyhez a Fashion’s Secret Limited Company az Európai Bizottság és az EU-USA adatvédelmi pajzsa által elfogadott szabványos szerződési feltételeket használja azoknak az adatszolgáltatásoknak a garanciájaként, amelyeket olyan országoknak nyújtanak, amelyek az Európai Bizottság szerint nem felelnek meg az adatvédelmi törvénynek. Mindenesetre azok a harmadik felek, akikkel bizonyos személyes adatokat osztanak meg, korábban akkreditálták megfelelő technikai és szervezési intézkedések elfogadását a megfelelő adatvédelem érdekében.

A Fashion’s Secret Limited Company semmilyen esetben nem értékesít adatokat harmadik feleknek.

HOGYAN VÉDJÜK A SZEMÉLYES ADATOKAT?

A WEB/APP olyan információbiztonsági technikákat használ, mint például a tűzfalak, beléptetési eljárások és kriptográfiai mechanizmusok, mindezt azzal a céllal, hogy megakadályozzák az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést és garantálják az adatok titkosságát. E célok elérése érdekében a felhasználó elfogadja, hogy a Fashion’s Secret Limited Company a hozzáférési ellenőrzések megfelelő hitelesítésének céljából adatokhoz fér hozzá.

Továbbá a WEB-en/APP-on keresztül végrehajtott tranzakciók biztonságos fizetési rendszereken keresztül valósulnak meg. A bizalmas fizetési adatok közvetlenül és titkosított formában (SSL) továbbítódnak a megfelelő entitásokhoz.

A Fashion’s Secret Limited Company kijelenti, hogy minden szükséges technikai és szervezeti intézkedést elfogadott az általa kezelt személyes adatok biztonságának és sértetlenségének garantálása érdekében, valamint megakadályozza elvesztését, jogosulatlan harmadik felek által történő megváltoztatását és/vagy hozzáférését.

A Fashion’s Secret Limited Company jelenleg nem kínál kifejezetten 16 éven aluli gyerekek számára szánt szolgáltatást, ezúton kijelenti, hogy nem gyűjt, és nem kezel 16 éves aluli gyermekekről személyes adatokat. Amennyiben 16 éven aluli gyermek személyes adatainak kezelésére vonatkozó igény merül fel a felhasználói oldalon, csak abban az esetben lehetséges ilyen adatok rögzítése, amennyiben megfelelően kiállított ellenőrizhető formájú szülői, vagy más törvényes képviselői beleegyezés, hozzájárulás áll rendelkezésünkre. Ilyen felhatalmazás hiányában gyerekek személyes adatait nem rögzítjük (még akkor sem, ha ennek hiányában a szolgáltatást nem lehet igénybe venni).

MIK AZ ÖN JOGAI A SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓAN?

Ön a következő jogokkal rendelkezik, és ezeket az info@p4f.hu e-mail címen keresztül gyakorolhatja: Hozzáférési jog :

Joga van visszaigazolást kapni arról, hogy a Fashion’s Secret Limited Company feldolgoz-e Önnel kapcsolatos személyes adatokat, vagy sem, valamint hozzáférhet a Fashion’s Secret Limited Company rendelkezésére álló, Önnel kapcsolatos személyes adatokhoz.

A helyesbítés joga:

Jogában áll kérni, hogy a Fashion’s Secret Limited Company helyesbítse személyes adatait, amennyiben azok pontatlanok, vagy kiegészítse azokat, ha nem teljesek. Ha WEB-en/APP-on keresztül regisztrált, talán egyszerűbb, ha közvetlenül Ön javítja ki ezeket profilja módosításával

Az adatok tárolásának megszüntetéséhez vagy törléséhez való jog:

Kérheti, hogy személyes adatait töröljük, amennyiben – egyéb okok mellett – az adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat összegyűjtötték.

Korlátozási jog:

Joga van kérni az adatok feldolgozásának korlátozását, amely esetben azokat kizárólag a reklamációk gyakorlására vagy védelmére tartjuk fenn.

A hordozhatósághoz való jog:

Önnek joga van személyes adatait strukturált, általánosan használt és gépileg olvasható formában megkapni, és azokat egy másik félnek átadni, amennyiben az adatkezelés beleegyezésen vagy szerződésen alapul, és automatizált módon történik.

Kifogásoláshoz való jog

Kifogásolhatja, hogy személyes adatai a Fashion’s Secret Limited Company nyilvános vagy jogos érdekeken alapuló kezelése tárgyát képezzék , ideértve a profilalkotást is. Ebben az esetben a Fashion’s Secret Limited Company leállítja az adatfeldolgozást, kivéve a kényszerítő jogos indokokból történőeket, vagy az esetleges reklamációk gyakorlását vagy védelmét.

Automatikus egyéni döntések:

Önnek joga van arra, hogy ne képezze kizárólag automatizált feldolgozáson alapuló döntések tárgyát, ideértve a profilalkotást is, amely joghatással bírhat Önre, vagy hasonló módon érintheti Önt. Az ilyen jog gyakorlása azonban nem lehetséges, ha az ilyen döntésre az Ön és a Fashion’s Secret Limited Company közötti szerződés megkötéséhez vagy végrehajtásához van szükség; vagy ha a Fashion’s Secret Limited Company -ra alkalmazandó jog szerint engedélyezett, feltéve, hogy megfelelő intézkedéseket hoz az Ön jogai, szabadságjogai és jogos érdekei védelme érdekében; vagy ha az Ön kifejezett hozzájárulásán alapul.

Reklamáció benyújtásához való jog

Joga van reklamációt benyújtani az angol Information Commissioner’s Office-hoz, továbbá jogorvoslathoz az angol bírósághoz fordulhat. A kérelem feldolgozásához arra kérhetjük, hogy igazolja személyazonosságát.

A Passion4Fashion csapata